Hästar

Le presentation

Okej, för att beskriva mig själv så intressant och kort som möjligt, så heter jag Izabella men går under allt från Bella till Belsebub. Jag ska börja mitt tredje och sista år (buhu) på John Bauergymnasiet i Eskilstuna, och här har jag bott sen 2007, då jag flyttade från min far i Virsbo till min mor hit.
 
Som människa är jag väldigt bekväm av mig, iallafall när det gäller att hålla kontakten med folk även om jag älskar att träffa folk (speciellt nördar, inget går upp mot en nostalgitripp i Pokémon) så under min praktik på Game i Uppsala hann jag ägna åtskilliga timmar åt att prata huruvida man skulle fånga Rayquaza med en vanlig Pokéboll eller en Great Ball.
 
Annars gör jag ingenting på min fritid som är värt att nämnas, jag är som de flesta ungdomar i min ålder, fast ändå inte. Tror gärna att jag sjukt awesome och att alla vill vara min bästis, även om jag inte är sådär jobbigt påträngande som folk kan vara. Jag har med andra ord slipat mina sociala skills sylvassa, med stor hjälp av min alldeles fantastiska pojkvän. Jag tävlar alltid lite mentalt och i smyg mot honom om vem som kan bli bäst.
 
Mitt hjärta klappar nästan töntigt hårt för djur. Under mina år har jag haft allt från Afrikanska Jättesnäckor (Achatina achatina) till hundar, och just nu finns det två råttflickor i min ägo. I den resterande familjen finns en blandraskatt (siames/bondkatt) och en liten lockig hund (Yorkie/nakenhund/chiahuahua). Jag har även ridit under flera år, även om det blivit en väldigt lång paus nu, men drömmen om en alldeles egen häst finns fortfarande där någonstans i huvudet.
 
Jag äger en Canon EOS 450D, som har varit min bästa vän till och från under två år. Jag är väldigt mycket av en "periodare" när det gäller min kreativitet och ibland fotar jag maaassor, och ibland tittar jag knappt på kameran. Innan den här hade jag en Canon EOS 300D som också var min bästa vän under flera år, och det var med den som jag verkligen fick upp intresset för att fotografera.
 
Annars är jag inte så väldigt speciell. Jag spelar spel som så många andra gör, jag målar naglarna och sminkar mig, jag färgar håret alldeles för mycket och klär mig lite som jag själv känner för't. Jag älskar att skratta och gör det ofta (ni skulle ha varit med mitt första år i gymnasiet, oh mai gaaawd), och har verkligen skitdålig humor. Jag spenderar alldeles för mycket tid vid datorn (but who doesn't?) men har inget emot att vara ute, tvärtom. Jag är även helt tokig i Naruto-animen och i Hatake Kakashi. Sen är jag lite av en perfektionist och har ett nästan oändligt tålamod (men det beror på med vad, inte min yngsta bror iallafall).

Skruttis på äventyr

Hon är så läskigt lik Totte, min gamla råtta, nu både till utseendet och personligheten. Kommer bli en fin tjej av henne <3

Annars så sitter jag och räknar ner timmarna tills klockan blir 00:01, för då får jag lön och ungefär 10 timmar efter det ska jag skämma bort mig själv med ett par sneaker wedges som jag provade idag på Eurosko, och jag måste säga att det var som att gå i ett par moln. Men 700 riksdaler går det loss på, därför kommer det bli mina dyraste skor hittills så därför tänker jag aaaldrig använda ett par andra skor igen!

Moi et l'une des beautés

Gaia var så söt, precis efter den här bilden skulle hon prompt sitta uppepå kameran och tvätta sig, även om det skakade! Athena däremot är världens fegis, kan knappt gå förbi buren utan att hon flyr upp till sin sittplats. Men hon lär väl sig snart också att det är mycket roligare att vara ute på sängen än i buren!

Råttiiiiisar!

Foxtrot, min snälle björnråtta <3
Och från att ha varit "djurlös" (inget eget djur) i nääästan ett och ett halvt år så kände jag att det var dags att skaffa något litet igen. Men det var lite av ett spontanköp då jag hade beslutat mig för att vänta tills hösten åtminstone, men så hade de två honor inne på Arken som jag inte bara kunde lämna kvar där. Så de fick följa med hem (hem och hem, hämtar de i veckan)! Det enda jag behöver fixa hemma är att fylla på spån, mat och vatten, annars har den stått i princip färdig. Istället är mitt enda problem vad namnen ska bli, men det löser sig, något spelrelaterat ska det bli! Så förvänta er en maaassa bilder på sötnosarna sen!

Hundmys och skogsmys

När vi skulle ta våra pinaler och sticka till skogs så träffade vi på den svarta lilla skönheten, som är heeelt omöjlig att säga nej till! Sötare hund får man faktiskt leta efter, och då ska vi inte ens prata om hans skall. Sååå kär!
Men väl ute i skogen träffade vi på dessa två turturduvor också (påminner litegrann om mig och min pojkvän) som självklart fick vara med på en bild för att föreviga kärleken.

Och inom ett år

Tycker det är roligt och lite skrämmande på samma gång att gå igenom bilder såhär, just för att man har så mycket minnen från de tidpunkterna. Sen att man har gått från att vara ganska oskyldig och liten till att närmaste se ut som en tvättäkta tumblrist (använder det uttrycket ofta har jag märkt) och beter sig därefter är väl en annan femma. Men vad spelar det för roll egentligen, nu är jag där jag vill vara iallafall!

Dipz dyez

Vem är jag?

kreativitet, student, bokmal, photoshop, bloggdesign, fotografering


Jag är 19 år, bosatt i Uppsala sedan en tid tillbaka för att plugga Systemvetenskap på Uppsala Universitet. Är väldigt förtjust i att vara kreativ (rita knubbiga små djur i Illustrator bland annat), att läsa böcker, pilla i bloggdesign och fotografera. Dock har mitt fotograferande tagit ett långt uppehåll nu på grund av bristande motivation. Jag jobbar också som fikavärd på Gotlands nation under vissa helger, så har ni vägarna förbi, kom in!