18 och blond

Fyllde 18 stooora år igår, vilket firades med lite tårta och mys. På lördag blir det dock London med min man, vi ska shoppa järnet, kolla på London Zoo och såklart mysa tills vi har skavsår! Sen skola på tisdag och så min första utgång på fredagen, lääääskigt haha. Måste ägna all min vakna tid till att umgås med Robbisen också innan han åker hem till Uppsala igen. Jag har blivit väldigt bortskämd med att få ha honom här hela sommaren så det kommer bli väldigt tråkigt. Men som tur är så har jag ju datorn och skolan igen!
 
Färgade håret idag också, blev liiiiiite för ljust. Får inte färga över det heller för min hårbotten tog verkligen stryk den här gången, så får vara überblond i några dagar. Slänger upp bild imorgon på eländet!

Polyvore

Dream-outfit

Dream-outfit by izabellaricko featuring fringe shoes

Vintage top
260 SEK - comparestoreprices.co.uk

Southpole S/L Letterman Hoodie Women's
180 SEK - footlocker.com

Madison Harding fringe shoes
1 990 SEK - endless.com

Black hat
365 SEK - urbanindustry.co.uk

 

Dags att skärpa sig

Ställde mig på vågen för första gången på evigheter idag, och sist jag vägde mig låg jag på ganska stadiga 53kg. Idag, kanske 4-5 månader senare, visar den 49kg. Dags att ta tag i sitt personliga igen, på riktigt den här gången.

Går det att tröttna på shaders?

Svar; nja, det beror på. Jag som gärna moddar sönder mitt Minecraft gillade inte att shaders har knappt någon kompatibilitet alls med andra moddar. Så imorse tog jag farväl till ett sjukt snyggt Minecraft och gick tillbaka till ett sjukt roligt Minecraft istället!
 
På bilden längst ner syns en av utsikterna från mitt nya hus, och bilder kommer på det också! Ska försöka komma ihåg att ta fler bilder under själva bygget och omgivningen för den är heeelt fantastisk. Seed är "bomullsrondell" (ehm... ja)!

Hästarna pt2

Okej, första bilden är bara en reminder till mig själv att inte fokusera genom glasögonen igen. Vilket man sen ser att jag kom ihåg för resen av bilderna är hyffsat i fokus! Dessa skönheter står på Vilsta Ridskola vilket ligger en tiominuters-promenad bort, så vi gick förbi där imorse med Walter. Och hundjäkeln vet ju inte vart han ska ta vägen när dessa stoooora djur vill hälsa.

Ny dator, awesome looking Minecraft

Det är såhär Minecraft ska avnjutas! Åh dator, förlåt att jag ville byta bort dig mot en bärbar på grund av min okunskap, förlåt <3
Vem är jag?

kreativitet, student, bokmal, photoshop, bloggdesign, fotografering


Jag är 19 år, bosatt i Uppsala sedan en tid tillbaka för att plugga Systemvetenskap på Uppsala Universitet. Är väldigt förtjust i att vara kreativ (rita knubbiga små djur i Illustrator bland annat), att läsa böcker, pilla i bloggdesign och fotografera. Dock har mitt fotograferande tagit ett långt uppehåll nu på grund av bristande motivation. Jag jobbar också som fikavärd på Gotlands nation under vissa helger, så har ni vägarna förbi, kom in!