Instagramresumé

 
Sådärja, de här bilderna från min Instagram får sammanfatta mina fyra veckor i Uppsala! Hade praktik på XCore Systems där jag fick bygga datorer, städa, stå i kassan och bara vara allmänt trevlig. Detta resulterade i att jag fick jobb under jullovet! Asgrejt. Sen har jag levt på Subway varje dag. Aldrig mer. Och de två sista bilderna är resultatet av världens spontanaste färgning jag någonsin gjort. Slängde i en brun färgbomb i håret och blekte topparna lite till. Ett högkvalitétsresultat kommer imorgon när jag kan plocka fram stora kameran!

the fox

En morgon

En morgon den här veckan gjorde jag allt jag inte skulle göra, eller bör göra på morgonen när jag inte har sådär värst mycket tid på mig. Jag tog upp kameran, fotade ut genom fönstret, på mig själv och till sist min frukost. Sen glömde jag helt bort att faktiskt äta upp frukosten också, så fick slänga i mig det och strunta i sminket. Prioriteringar, I haz them!

WalleBäjly

Först min fluffboll Walter, och så min gosegris Bailey som vi inte har kvar längre. Myshund, saknar dig.
Vem är jag?

kreativitet, student, bokmal, photoshop, bloggdesign, fotografering


Jag är 19 år, bosatt i Uppsala sedan en tid tillbaka för att plugga Systemvetenskap på Uppsala Universitet. Är väldigt förtjust i att vara kreativ (rita knubbiga små djur i Illustrator bland annat), att läsa böcker, pilla i bloggdesign och fotografera. Dock har mitt fotograferande tagit ett långt uppehåll nu på grund av bristande motivation. Jag jobbar också som fikavärd på Gotlands nation under vissa helger, så har ni vägarna förbi, kom in!