Sacomässan!

Var på Sacomässan igår med klassen! Plockade på mig allt som gick att plocka på sig i princip, så idag sitter jag här med ungefär 30 broschyrer och skrifter av olika slag, och en påse av storlek mindre fylld med godis och annat jag hittade. En bra dag med andra ord, säger jag och låter som värsta luffaren!

Alina Devecerski - Maraton

Hittade tillbaka till Alina igår kväll och hennes nya album "Maraton". Alla låtar är sjuuukt bra, men "Krigar precis som du" är min nya pepplåt, och "Vem tog dig hem" är gåshud om och om igen. Det är nästan så att jag önskar att Krigar precis som du funnits lite tidigare i mitt liv.

Instagramresumé 2

Bara lite snabbt

"Och det är ju så fundamentalt stört att man baxnar. Som att mer fett gör mig till mer kvinna? Som att jag ens någonsin har definierat för mig själv vad jag anser vara kvinnligt? Att vara kvinna? Mitt könsorgan sitter ju där det sitter oavsett midjemått, mina äggstockar existerar helt oavsett hur framträdande nyckelben jag har eller hur stora brösten är och ifall mina lår är feta eller slanka har ju väldigt lite att göra med något annat än vilka kläder jag kommer i eller inte."
-http://kvinnopartaj.wordpress.com/

Lovely dresses

Har av någon oklar anledning hela tre klänningar i min ägo nu (vad hände!?). Fast om jag ska vara ärlig så letar jag faktiskt efter klänningar... okej kanske inte nu då längre, nu behöver jag fin-skor!

Minecraft

Man ska vara ute i tid

 
Sådärja, lika bra att ställa sig i kö, så att om det blir aktuellt så har man lite ködagar bakom sig iallafall!
Vem är jag?

kreativitet, student, bokmal, photoshop, bloggdesign, fotografering


Jag är 19 år, bosatt i Uppsala sedan en tid tillbaka för att plugga Systemvetenskap på Uppsala Universitet. Är väldigt förtjust i att vara kreativ (rita knubbiga små djur i Illustrator bland annat), att läsa böcker, pilla i bloggdesign och fotografera. Dock har mitt fotograferande tagit ett långt uppehåll nu på grund av bristande motivation. Jag jobbar också som fikavärd på Gotlands nation under vissa helger, så har ni vägarna förbi, kom in!