2013

2013 ska jag;
- TA STUDENTEN (och sakna min klass något otroligt)
- Komma på in Webbutveckling i Uppsala
- Fotografera mera, utvecklas
- Flytta ihop med Robbisen och göra det till världens mysigaste lägenhet
- Jobba röven av mig hela sommaren
- Acea ett MVG i UF och Matematik C (eller okej, minst VG i matten)
- Långa promenader, börja röra på mig mer
- Leva som jag gjorde i år
Typ sådär. Asbra!

Dec. 23, 2012

Kommer aldrig somna om jag inte slutar tänka på en viss pojke. Det är sån jäkla tur att jag har kvar massa serier på datorn och älskade Adventure Time <3 En annan sak som slog mig var att det känns verkligen inte som julafton imorgon. Helt crazy. Ska nog sluta fira jul och bara bjuda mina nära och kära på massor av god mat. Äh, ska försöka sova igen.

#50shades



Läste ut den här boken på rekordtid igår, började strax efter 8 och var klar tjugo i 1 inatt. Måste faktiskt säga att det var en jäkla bra bok utöver allt "tantsnusk" och tjat om "min inre gudinna". Måste köpa de andra böckerna!

Sonata Arctica och självporträtt

Är tillbaka till 2008/2009 då Sonata Arctica var det enda som fanns på min spellista, och jag sitter i fosterställning och redigerar bilder. Tre år senare sitter jag nu i princip likadant, med samma musik och i samma ihopkrupna ställning 30 cm framför skärmen. Fick reda på att det inte blir något jobbande nästa vecka, men det gör inte sådär jättemycket egentligen. Jag får ju spendera mer tid hos pappa! Måste bara komma ihåg att ta med kameran dit. Sa jag att jag redigerar bilder igen? Visar resultatet senare om det blir färdigt idag! Har ett hemprov att göra också. Som inte går att lämna in tydligen, men det har deadline idag klockan 23.59 så jag vet inte. Lika bra att görat!

Benedict Cumberbatch

Tittar på säsong 1 och 2 av den brittiska Sherlock-serien, och jag dör lika mycket varje gång herr "Jag är perfekt" dyker upp i bild eller äger alla. Fangirlin' is on, så därför slänger jag med denna exceptionellt underbara gif.

London del 2...3


Man ser ju på en gång vad jag prioriterade på den här resan (syftar inte på alla 200 djurbilder och typ 10 bilder på annat), men äh, det var coola djur jag aldrig (nästan) hade sett förut!

Mer bilder från London

Färdig med designbyte!

Sådärja, några timmars jobb har nu lidit mot sitt slut och ni kan beskåda den nya designen! Fortfarande lite småpill här och där. men annars i princip klar, förutom ny header då. Jag är helnöjd.

Hundvakt

Har varit hundvakt åt denna otroligt snygga hund sen i onsdags kväll, och han blir nog kvar här till imorgon kväll eller söndag. Men mysigare hund får man nästan leta efter! Han är så kelsjuk att han får Robert att stå i lä, och han är så lätt att handskas med. Även om han tycker att Walter är jobbigast på jorden och katten ser jäkla mumsig ut så går det alldeles utmärkt att ha en så stor hund här. Han är ju bara sådär fem gånger så stor som Walter ungefär. Och väldigt många kilon tyngre, vilket man aldrig kommer ihåg när man ropar honom till sängen. Men ska försöka ta en promenad upp till hundrastgården imorgon på dagen så man kan fota lite bus i snön!

Osminkad | sminkad

Sista bilden, så lövely.

Wherever I end up, it will be heaven

Kan ju inte vara bra för själen att längta så här mycket, det kan inte vara bra någonstans att leva mer i framtiden än nu. Det är en jäkla tur att det alltid finns saker som puttar ner en på jorden igen.

Varför kreativ på vintern?

Jag ogillar väldigt starkt att jag blir som mest sugen på att fotografera under vintern, när mitt enda ljus är under de timmar jag är i skolan. Kolsvart när man går upp, kolsvart när man kommer hem. Men funderar på att göra om bloggdesignen senare, så fort jag betat av alla inlämningar i skolan. Måste pilla med nånting!
Vem är jag?

kreativitet, student, bokmal, photoshop, bloggdesign, fotografering


Jag är 19 år, bosatt i Uppsala sedan en tid tillbaka för att plugga Systemvetenskap på Uppsala Universitet. Är väldigt förtjust i att vara kreativ (rita knubbiga små djur i Illustrator bland annat), att läsa böcker, pilla i bloggdesign och fotografera. Dock har mitt fotograferande tagit ett långt uppehåll nu på grund av bristande motivation. Jag jobbar också som fikavärd på Gotlands nation under vissa helger, så har ni vägarna förbi, kom in!