Rubrikjäkel

Praktikdags!


Letat hela veckan efter en praktikplats i Uppsala, men det är verkligen lättare sagt än gjort! Men hör jag ingenting av de jag har hört av mig till nu så får det bli på en affär igen (var på Game i fjol). Annars då? Absolut ingenting, funderar på om jag ska ta tummen ur och börja fotografera igen, eller göra om bloggdesignen. Men det får bli nästa vecka, har lite plugg att göra i helgen! Sen hoppas jag att det finns tid till att köra lite bil. Har bara kört en gång förut så det är fortfarande väldigt spännande och ångestframkallande haha!

Miss takin' it slow


Två bilder till från London.

Fringe

Blev en liiite väl rak lugg för min smak, men det blir nog bra så fort håret får växa ut lite igen! Men det var sååå skönt att få klippa det, behövdes verkligen efter x antal blekningar och färgningar.

Låndån, del 1


Första delen av bilder från London! Laddar upp resten imorgon.






Vem är jag?

kreativitet, student, bokmal, photoshop, bloggdesign, fotografering


Jag är 19 år, bosatt i Uppsala sedan en tid tillbaka för att plugga Systemvetenskap på Uppsala Universitet. Är väldigt förtjust i att vara kreativ (rita knubbiga små djur i Illustrator bland annat), att läsa böcker, pilla i bloggdesign och fotografera. Dock har mitt fotograferande tagit ett långt uppehåll nu på grund av bristande motivation. Jag jobbar också som fikavärd på Gotlands nation under vissa helger, så har ni vägarna förbi, kom in!