Tredje tatueringen!

 

Det kanske inte spelar någon roll att vi går sönder på håll

Den här låten är nästan jobbigt... accurate. Åkte in på listan "låtar man bara sitter och njuter av mitt i natten" direkt. Den är bara så otroligt fin, och det här är verkligen en låt man ska ligga i sängen och kramas till. En vecka kvar bara! <3

Big dreamer

Som till synes här på bilden har jag kapat håret, rakt av. Tröttnade något fasligt på mitt hår så nu ska jag slänga i en ordentlig färg och sen ta en paus från allt som har med hår att göra, känner att både håret och plånboken behöver det!
 
Åkte till Uppsala igår igen, fastnade uppe till 5 imorse med Robert och pratade om teh future. Kommer på igen varför jag vill ha honom runt mig hela tiden. Gick upp för knappt två timmar sen och åt världens frukost, och snart ska vi på Berättelsen om Pi!

But if this is love then watch me die on you

Skola igen!

Äntligen skola imorgon. Äntligen lite rutiner i vardagen och faktiskt känna att det är skönt att sitta resten utav dagen vid datorn när man varit produktiv hela dagen i the läroverk. Nu ska jag inte sova utan fortsätta pilla i Photoshop!

UF-jobb

Det är galet vad mycket jag har gjort på vårt företag när vi inte är i skolan. I skolan får man knappt något gjort, sen kommer jag hem och skriver ner en affärsplan själv typ. Men eftersom jag ska ta ett MVG i kursen så tänker jag fortsätta slita med skitn!

Om sanningen ska fram

 
... så känns det som att det var år sen jag faktiskt laddade upp nytagna bilder i bloggen. Har ju fuskat och bara laddat upp gammalt. Men det kommer bli ändring på det nu när det börjar bli ljusare ute!

Designbyte igen

Nej, jag kommer aldrig bli helt nöjd! Men för stunden är min kreativitet tömd och jag sitter här med ännu en ny design. Gjorde den lite bredare också så nya bilder kommer att bli större!

A little ball of fur

Åååh mitt hår

Saknar verkligen mitt hår, hade en awesome färg och ingen irriterande lug som håller på att växa ut igen.

Bakbensdrivna fyrbentar

Vem är jag?

kreativitet, student, bokmal, photoshop, bloggdesign, fotografering


Jag är 19 år, bosatt i Uppsala sedan en tid tillbaka för att plugga Systemvetenskap på Uppsala Universitet. Är väldigt förtjust i att vara kreativ (rita knubbiga små djur i Illustrator bland annat), att läsa böcker, pilla i bloggdesign och fotografera. Dock har mitt fotograferande tagit ett långt uppehåll nu på grund av bristande motivation. Jag jobbar också som fikavärd på Gotlands nation under vissa helger, så har ni vägarna förbi, kom in!